Ale!

BOSCH 7000i AW 9 KW

Alkuperäinen hinta oli: 13 290,00 €.Nykyinen hinta on: 11 960,00 €.

 

Kysy avaimet käteen asennettuna hinta tarjouspyynnöllä

BOSCH AWM 5-9 SISÄYKSIKKÖ

 

 

 

2 varastossa

Kuvaus

Ilma-vesilämpöpumput Boschin innovaatioilla

Uusien ja innovatiivisten tuotteiden myötä Bosch ilma-vesilämpöpumpusta on tullut varteenotettava vaihtoehto talon päälämmönlähteeksi tai hybridijärjestelmäksi vanhan järjestelmän rinnalle. Bosch ilma-vesilämpöpumppu soveltuu pääosin kaikkiin vesikiertojärjestelmillä varustettuihin taloihin ja kiinteistöihin, eikä vaadi lainkaan kallioporausta.

Valmis pakettiratkaisu ilma-vesilämpöön

Boschin laajaan valikoimaan kuuluu suuri määrä erilaisia ilma-vesilämpöpumppujen sisä- ja ulkoyksiköitä. Tehdäksemme valinnasta helpompaa olemme koostaneet niistä valmiita, yhteensopivia lämmityspaketteja. Mikäli valmisratkaisuista ei löydy sinun tarpeisiisi sopivaa pakettia, Bosch Lämpömestari suunnittelee sinulle ammattitaidolla räätälöidyn ratkaisun.

Useiden patentoitujen innovaatioiden ansiosta Compress 7000i AW on yksi luokkansa energiatehokkaimmista laitteista. Sen korkea vuosihyötysuhde varmistaa, että kotitaloutesi säästää merkittävän määrän energiaa.

Compress 7000i AW -pumpun suljettu jäähdytyspiiri on varustettu invertterillä, mikä on yksi syy laitteen tehokkuuteen. Hyödyt sinulle: Invertteri ohjaa lämpöpumpun antotehoa tarpeen mukaisesti. Tämä säästää sähköä ja optimoi vuosihyötysuhteen erityisesti keväällä ja syksyllä, kun täyttä lämmitystehoa ei tarvita.

Lämpö- ja äänieristetty ulkoyksikkö, jossa kondenssi / sulatusvedelle integroitu kaukalo sulanapitovastuksella. Ei vaadi maatelinettä.