NIBE F750 poistoilmalämpöpumppu + SAM 40 tuloilmamoduuli

11 490,00 

POISTOILMALÄMPÖPUMPPUJÄRJESTELMÄ PIENIIN JA KESKIKOKOISIIN PIENTALOIHIN JA RIVITALOASUNTOIHIN
YKSI JÄRJESTELMÄ ILMANVAIHTOON, LÄMMITYKSEEN JA KÄYTTÖVEDEN TUOTTOON
LÄMPÖPUMPPU KERÄÄ LÄMPÖENERGIAA POISTOILMASTA LÄMMITYKSEEN JA LÄMPIMÄÄN KÄYTTÖVETEEN
NIBE F750 -PUMPUN TEHOKAS INVERTTERIKOMPRESSORI TUO ENERGIATEHOKKUUDEN SAMALLE TASOLLE MAALÄMMÖN KANSSA, SCOP 4,5 LATTIALÄMMITYKSELLE (EN 14825, KYLMÄ ILMASTO)
TULOILMAN PUHALLUS JA LÄMMITYS TULOILMAYKSIKÖLLÄ KESKIKOKOISIIN TALOIHIN
LÄMMITYS, KÄYTTÖVESI JA ILMANVAIHTO OHJATAAN NIBEN MAALÄMPÖPUMPUISTA TUTULLA, HELPPOKÄYTTÖISELLÄ OHJAUKSELLA
KÄYTTÖVESIVARAAJA RUOSTUMATTOMASTA TERÄKSESTÄ
SIISTI JA HELPPO ASENNUS

Varasto loppu

Kuvaus

Uusinta teknologiaa! Maalämpöpumpun tehokkuus!

NIBE F750 poistoilmalämpöpumppu + SAM40 tuloilmamoduuli on yksi järjestelmä ilmanvaihtoon, lämmitykseen ja käyttöveden tuottoon. NIBE F750 poistoilmalämpöpumppu liitetään vesikiertoiseen patteri- ja lattialämmitysjärjestelmään. SAM 40 -tuloilmayksikön kanssa se suodattaa ja lämmittää myös tuloilman. Sopii siis keskikokoisiin taloihin, joissa on vesikiertoinen lämmitysjärjestelmä ja ilmanvaihtokanavisto poisto- ja tuloilmalle. Ilman tuloyksikköä se sopii taloihin, joissa pelkkä poistoilmakanavisto. Nibe F750 poistoilmalämpöpumppujärjestelmän suositus on 140 – 150 m2 tiloihin.

NIBE F 750 on täydellinen lämpöpumppu poistoilman lämmön talteenottoon. Se on valmiiksi varusteltu selkeään ja nopeaan asennukseen. Se sisältää myös valmiudet erilaisten tuotteiden ja lisävarusteiden esim. lisälämminvesivaraajien, muiden lämmitysjärjestelmien ja aurinkosähkön liittämiseen. Lämminvesivaraaja on kestävästä ruostumattomasta teräksestä, joka on tunnettu pitkäikäisyydestään ja vaativiinkiin vesiolosuhteisiin sopivuudestaan.

NIBE F750 on varusteltu ohjausyksiköllä, joka pitää sisälämpötilan kustannustehokkaasti ja luotettavasti halutulla tasolla. Tilatiedot, toiminta-aika ja lämpöpumpun lämpötilat näytetään suurella ja selkeällä näytöllä. Poistoilmalämpöpumpussa on tehokas invertterikompressori ja järjestelmän energiatehokkuus samalla tasolla maalämmön kanssa, SCOP 4,5 lattialämmitykselle (EN 14825, kylmä ilmasto). Lämmitys, käyttövesi ja ilmanvaihto ohjataan NIBEn maalämpöpumpuista tutulla, helppokäyttöisellä ohjauksella.

Poistoilmajärjestelmä sisältää myös valmiudet erilaisten tuotteiden ja lisävarusteiden, esim. lisälämminvesivaraajien, muiden lämmitysjärjestelmien ja aurinkosähkön liittämiseen. Esim. NIBEllä on valmiit aurinkosähköpaketit lämpöpumppukäyttöön: Nibe PV 3 kW aurinkosähköpaketti riittää jo poistoilmalämpöpumpun kanssa.

SAM 40 -tuloilmayksikkö tuo raikkaan ulkoilman suodatettuna ja lämmitettynä tuloilmakanaviston kautta huoneisiin. Sitä ohjataan F750 -poistoilmalämpöpumpusta. SAM40 -tuloilmayksikkö sopii pieniin ja keskisuuriin taloihin.

Järjestelmän toiminta
Poistoilma johdetaan ilmanvaihtoyksikössä olevan lämmönsiirtimen läpi, jossa poistoilmasta otetaan energiaa talteen. Lämmitystarpeen mukaan ohjautuva invertterikompressori on niin tehokas, että ulos puhallettava jäteilma on usein ulkoilmaa viileämpää, jopa – 15ºC. Silloinkin, kun ulkoilman lämpötila on nollan yläpuolella. Täten F750 ei pelkästään palauta sisätiloihin tuotua lämpöä, vaan se kerää myös ulkoilman uusiutuvaa energiaa. Talteen otettu energia siirretään tuloilman (SAM 40/41), tilojen sekä käyttöveden lämmittämiseen tarpeen mukaan.