Nibe F1255

11 460,00 

NIBE F1255 on älykäs invertteriohjattu maalämpöpumppu, jossa on mukana 180 litran lämminvesivaraaja ruostumattomasta teräksestä. NIBE F1255 antaa optimaaliset säästöt, sillä se mukautuu automaattisesti kodin lämmitystarpeeseen ympäri vuoden ja toimii parhaalla hyötysuhteella. NIBE on johtava invertteriohjattujen maalämpöpumppujen valmistaja useiden vuosien kokemuksella.
NIBE F1255:llä on korkea vuosilämpökerroin, mikä minimoi käyttökustannukset. Lämpöpumppua on saatavilla kolmessa eri kokoluokassa: 1,5–6 kW, 3–12 kW ja 4–16 kW. Sekä pieniin että suuriin taloihin löytyy optimaalinen malli. F1255 mallit voidaan liittää NIBE Uplink etähallintapalveluun.
Tuotteen älykkään tekniikan avulla voi niin sisäolosuhteita kuin energian käyttöä hallita ja kodin voi liittää lämpöpumpun avulla osaksi älykästä verkkoa.

Varasto loppu

Kuvaus

OPTIMAALISTA MUKAUTUVUUTTA
Kolme tehovaihtoehtoa ja sopiva teho uusimmalla invertteritekniikalla.

SUORITUSKYKY HUIPPULUOKKAA
Optimaalinen vuosilämpökerroin, mikä minimoi käyttökustannukset.

MAKSIMAALISTA MUKAVUUTTA
Energiaa säästävä älykäs tekniikka ja käyttäjäystävällinen ohjaus maksimoivat mukavuuden

Integroitu lämminvesivaraajaLämpöpumpussa on sisäänrakennettu, eristetty lämminvesivaraaja.NIBE UplinkNIBE Uplink on helppokäyttöinen palvelu, jonka avulla halutessasi ohjaat ja seuraat kotisi lämmitystä ja ilmanvaihtoa. NIBE Uplink näyttää reaaliajassa mm. kotisi sisälämpötilan älypuhelimessasi. Mahdollisen käyttöhäiriön sattuessa saat ilmoituksen sähköpostiisi, mikä mahdollistaa nopeat toimenpiteet.NIBE Smart Price AdaptionSmart Price Adaption on NIBEn ja Uplinkin IoT-ominaisuus, jolla käyttäjä voi säästää sähkölaskussa. Uplinkin välityksellä lämpöpumpulle välitetään Nord Pool Spot sähköpörssin seuraavan päivän tuntihinnat, minkä mukaan lämmön ja käyttöveden lämmitys optimoidaan. Käyttäjä voi ohjauksesta säätää, kuinka voimakkaasti sähkön hinta saa vaikuttaa sisälämpötilaan ja/tai käyttöveden lämpötilaan.Invertteriohjattu kompressoriLämpöpumpussa on invertteriohjattu kompressori, joka lämmöntuotto mukautuu automaattisesti kodin lämmitystarpeeseen ympäri vuoden ja toimii parhaalla hyötysuhteella

ANTOTEHO 3-12 KW
LÄMPÖKERROIN (COP) 4,87
VESITILAVUUS, LÄMMINVESIVARAAJA 180 LITRAA
KORKEUS 1800MM
LEVEYS 600 MM
SYVYYS 620 MM
NETTOPAINO 245 KG
KYLMÄAINEMÄÄRÄ (R407C) 2,0 KG
SÄHKÖVASTUSTEHO MAX. 9KW