Mitsubishi Electric VL-100U5-E Lossnay

595,00 

Mitsubishi Electric Lossnay mini-ilmanvaihtolaitteet ovat lämmöntalteenotolla varustettuja huonekohtaisia ilmanvaihtolaitteita, jotka tuovat sisään raikasta ja suodatettua ilmaa ja vievät saastunutta ilmaa huoneesta ulos. Hyvin toimiva ilmanvaihtolaite taistelee hajuja, hometta, siitepölyä sekä radonia vastaan ja parantaa huoneilmanlaatua huomattavasti.

Varasto loppu

Kuvaus

Mitsubishi Electricin suosittua lämmön talteenotolla varustettua Lossnay VL-100-UE ilmanvaihtolaitetta on valmistettu jo 90-luvulta mallin säilyessä täysin samana. Teknisesti luotettavan laitteen ulkonäkö kaipasi kuitenkin jo päivitystä joten Mitsubishi Electric toi markkinoille loppuvuodesta 2013 uudistetun VL-100U5-E mallin.

Laitteessa on edelleen samalla, Mitsubishi Electricin patentoimalla Lossnay tekniikalla toimiva LTO-kenno jota käytetään myös kanavoitavissa IV-kojeissa. Uuteen malliin on kuitenkin kehitetty tukku käytettävyyttä parantavia ominaisuuksia. Lossnayn perusajatuksesta ei kuitenkaan ole malliuudistuksessa tingitty, edullinen, lämmön talteenotolla varustettu ilmanvaihtolaite on edelleen sekä hankinta-, että asennuskustannuksiltaan ylivoimainen ratkaisu kaikkiin puutteellisella ilmanvaihdolla varustettuihin tiloihin.

Eräs pitkän kokemuksen Lossnay-ilmanvaihtotekniikasta omaava alan ammattilainen on Mäntsälässä toimipistettään pitävän ja Uudellamaalla toimivan, 10 henkilöä työllistävän LVI-Valkonen Oy:n yrittäjä, TJ Olavi Valkonen. Olavilla on tallitilaa 65+80 m2 joiden ilmanvaihto on jo neljän vuoden ajan hoidettu kahdella poistuvan mallisukupolven Lossnay laitteella.