BOSCH COMPRESS 7001i LWM 3-12

11 380,00 

Kysy avaimet käteen hinta!

Bosch Compress 7001i LWM

Varasto loppu

Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Boschin maalämpöpumppu on kustannustehokas valinta

Bosch maalämpöpumppu on loistava vaihtoehto lämmönlähteeksi vesikiertoisella lämmönjaolla varustettuihin rakennuksiin. Maalämpöpumpun avulla pääset käsiksi ehtymättömään, uusiutuvaan ja saasteettomaan lämpövarastoon. Lämpöpumppu on ympäristöystävällinen valinta, jolla säästät merkittävästi lämmityskuluissa.

Maalämpöpumpun energiakaivo myös talon viilennykseen

Maalämpö on maaperään, kallioon tai veteen varastoitunutta uusiutuvaa lämpöenergiaa.

Auringon säteilyn tuottama lämpö ulottuu Suomessa noin 15 metrin syvyyteen. Suurin osa maalämpöpumpulla saadusta lämmöstä on kuitenkin geotermistä eli maansisäistä lämpöä. Suomen oloissa geoterminen lämpö on 200 m syvyydessä noin kuusi astetta. Asentamalla taloon maalämpöjärjestelmän, pääsemme käsiksi tuohon ehtymättömään, uusiutuvaan ja saasteettomaan lämpövarastoon.

Uuden sukupolven Bosch Compress 7001i LWM inverter-maalämpöpumppu on paras mahdollinen valinta. Sillä saavutat suurimman mahdollisen säästön. Kierroslukuohjattu kompressori säätää tehoaan portaattomasti eikä koskaan käy suuremmalla teholla kuin on tarpeen. Se toimii erinomaisesti Suomen vaihtelevissa sääolosuhteissa. Vuosihyötysuhde (SCOP) on parhaimmillaan 5,85*. Se on alansa huippua ja laitteen energialuokka on lämmityskäytössä A+++. Lämpöpumpussa on lisäksi täysin uusi, helppokäyttöinen ja värillinen kosketusnäyttö. Sen säätäminen on yhtä helppoa kuin älypuhelimen käyttö. Boschin ProControl-sovelluksella voit ohjata lämpöpumppuasi missä ikinä oletkin. Bosch Compress 7001i LWM on saatavilla kolmessa teholuokassa: 2-8kW, 3-12kW ja 4-15kW. Löydät siis aina talosi tarpeisiin soveltuvan oikean kokoisen lämpöpumpun. *Kylmä ilmasto, mallissa 3-12 k

  • INVERTTERIOHJAUS VAIHTAA TEHOA PORTAATTOMASTI JA SALLII PIENIMMÄN MAHDOLLISEN ENERGIAN KÄYTÖN VUODENAJASTA RIIPPUMATTA – VUOSILÄMPÖKERROIN SCOP 5,85!
  • PARAS ENERGIALUOKITUS A+++
  • ERITTÄIN TALOUDELLINEN.
  • UUDEN KIERUKKASÄILIÖN JA ÄLYKKÄÄN OHJAUKSEN ANSIOSTA JOPA 300 LITRAN KÄYTTÖVESIKAPASITEETTI SÄÄSTÖKÄYTÖSSÄ.
  • BOSCH PROCONTROL -SOVELLUKSELLA MAHDOLLISUUS VALVOA JA OHJATA LAITETTA ETÄNÄ TABLETILLA TAI MATKAPUHELIMELLA.